Erfarne privatetterforskere

For deg som privatperson og næringslivet.

Vi leverer 24-timers tjenester innen privatetterforskning, overvåking og barnevern i hele Norge. Vi har bred kompetanse med erfaring fra politi og etterretning, og kan stille på kort varsel. Diskresjon er en selvfølge!


Looking for information in English? Click here.

Fartskontroll

Hva kan vi gjøre for deg?

Kjøres det altfor fort i gaten der du bor? Vi utfører fartskontroll for å bevise eller motbevise dine mistanker. Med vår statistikk kan du gå til kommunen og politiet for å kreve at noe blir gjort. Etterforsker1 har radautstyr og måler hvor fort det kjøres der du ønsker det. En privat etterforsker vil jobbe med deg under hele prosessen, samt hjelpe deg i forbindelse med klage til kommune og politi. Vi har privatetterforskere i mange norske byer, slik at vi kan stille på kort varsel.

Kontakt oss idag på telefon 21 60 81 78 eller epost This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for en uforpliktende samtale og noen gode råd. Vi jobber med dette til daglig og kan fortelle deg hva man bør gjøre og hva man ikke bør gjøre.

Radar kontroll av bilkjøringVi garanterer 100% diskresjon. Statistikk av fart i ditt nærområdeVi lager en statistikk over hvor fort det kjøres i ditt nærområde. 
Laser kontroll av bilder i fartVår kontroll virker ofte preventivt.
 Norges største detektivbyråVi hjelper deg i klagen til kommune og politi.

 

Radarkontroll som måler fart i gaten hos deg.

Når kan du klage på fart?

  • Når skoleveien ikke er trygg.
  • Når over halvparten av billistene kjører for fort.
  • Når bilkjøringen blir en fare for barn og ungdom.

 

Etterforsker1 Gruppen AS - Norges største byrå.

Vi i Etterforsker1 Gruppen AS er spesialister på privatetterforskning, og med moderne teknologi kan vi tilby en av Norges beste etterforskningstjenester, både til privatpersoner og til næringslivet. Vi har eksperter innenfor de fleste fagfelt, fra barnefordeling og utroskap til kriminalsaker og svindel. Dessuten bruker vi et av europas beste laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Vi er representert med en eller flere privatetterforskere og detektiver i mange norske byer. Vi er medlem av flere organisasjoner som gir oss tilgang til et bredt internasjonalt nettverk.

Pin It

Kontakt oss uforpliktende og gratis.
(vi garanterer 100% diskresjon)

T: 21608178 / E: post@etterforsker1.no

Navn:
Epost:
Skriv tallet 9(vi sjekker om du er en robot)
Beskjed?