Erfarne privatetterforskere

For deg som privatperson og næringslivet.

Vi leverer 24-timers tjenester innen privatetterforskning, overvåking og barnevern i hele Norge. Vi har bred kompetanse med erfaring fra politi og etterretning, og kan stille på kort varsel. Diskresjon er en selvfølge!


Looking for information in English? Click here.

Skriftanalyse

Hva kan vi gjøre for deg?

Mange opplever at dokumenter forfalskes eller mottar anonyme brev. Våre skrifteksperter har lang fartstid innen skriftgranskning, og kan hjelpe deg i din sak. Vi tar alt fra testamenteforfalskninger til trusselbrev. Vi finner den skyldige, og våre resultater brukes i norske rettssaker. Skriftanalyse er komplisert, og vi har et team som ståre klare for å hjelpe deg. Vi har lang erfaring fra disse typer av saker og løser de aller fleste forfalskningssakene vi får.

Skriftanalytikerene våre bruker noe av verdens beste bildeanalyser for å hjelpe til med å bevise eller motbevise forfalskninger. Med dagens teknologi, kan de fleste forfalske brev og dokumenter, men det vil alltid finnes spor - disse finner vi.

Kontakt oss idag på telefon 21 60 81 78 eller epost This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for en uforpliktende samtale og noen gode råd. Vi jobber med dette til daglig og kan fortelle deg hva man bør gjøre og hva man ikke bør gjøre.


Dokument forfalsket? Har du motatt et trusselbrev?

Skriftgransker analyserer håndskriftVi analyserer skrift Analyserer dokumentforfalskningerVi analyserer dokumenter 
Lang erfaring fra kriminalpolitietVi finner forfalskninger Norges største detektivbyråVi finner ut hvem som egentlig har skrevet dokumentet 

Skriftanalyse av skriftekspert 

Tegn på at håndskriften eller dokumentet er forfalsket

  • Signaturfofatter nekter for å ha skrevet under.
  • Innholdet i dokumentet gagner en annen part.
  • Håndskriften likner ikke på personens håndskrift.
  • Det er vanskelig eller umulig å oppdrive originalen.

Våre artikler om skriftanalyse

Les gjerne vår artikkel om dokument forfalskning straff eller om hva en skriftgransker er.

Har du spørsmål om skriftanalyse, så ta gjerne kontakt med oss.

Etterforsker1 Gruppen AS - Norges største byrå

Vi i Etterforsker1 Gruppen AS er spesialister på privatetterforskning, og med moderne teknologi kan vi tilby en av Norges beste etterforskningstjenester, både til privatpersoner og til næringslivet. Vi har eksperter innenfor de fleste fagfelt, fra barnefordeling og utroskap til kriminalsaker og svindel. Dessuten bruker vi et av europas beste laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Vi er representert med en eller flere privatetterforskere og detektiver i mange norske byer. Vi er medlem av flere organisasjoner som gir oss tilgang til et bredt internasjonalt nettverk.

Hvis du er utsatt for trusselbrev eller forfalskninger, så avslører vi dette.

Pin It

Kontakt oss uforpliktende og gratis.
(vi garanterer 100% diskresjon)

T: 21608178 / E: post@etterforsker1.no

Navn:
Epost:
Skriv tallet 9(vi sjekker om du er en robot)
Beskjed?