Erfarne privatetterforskere

For deg som privatperson og næringslivet.

Vi leverer 24-timers tjenester innen privatetterforskning, overvåking og barnevern i hele Norge. Vi har bred kompetanse med erfaring fra politi og etterretning, og kan stille på kort varsel. Diskresjon er en selvfølge!


Looking for information in English? Click here.

Barnefordeling

Hva kan vi gjøre for deg?

Under en skillsmisse er barna det viktigste for de aller fleste av oss. Ved bruk av oss som privatetterforskere og juridiske eksperter, er det større sannsynlighet for at barnefordelingen skjer slik du ønsker det. Vi har lang erfaring fra disse typer av saker og kan sammen med deg legge opp et løp for å få til den beste løsningen for deg og dine barn. Fordeling av barn er aldri enkelt, men er du jo raskere du får profesjonelle privatetterforskere på saken, jo bedre står du stilt senere i prosessen.

Kontakt oss idag på telefon 21 60 81 78 eller epost This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for en uforpliktende samtale og noen gode råd. Vi jobber med dette til daglig og kan fortelle deg hva man bør gjøre og hva man ikke bør gjøre.Finner slettede meldinger og epostVi finner slettede meldinger og epost.
Overåker din motpartVi overvåker din motpart og finner bevis. 
Lang erfaring fra politi og barnevernVi har lang erfaring fra politi og barnevern.
Norges største detektivbyråVi er din høyre hånd under barnefordelingen. 

Barnefordeling og skillsmisse 

 

Tegn på at det er behov for bistand i barnefordelingssaken din

  • Avtaler overholdes ikke.
  • Du opplever at barna lider.
  • Motpart er vanskelig å samarbeide med.
  • Motpart beskylder deg for noe du ikke har gjort.

Våre artikler om barnefordeling

Har du spørsmål om barnefordeling eller samværssabotasje, så ta gjerne kontakt med oss.

Etterforsker1 Gruppen AS - Norges største byrå.

Vi i Etterforsker1 Gruppen AS er spesialister på privatetterforskning, og med moderne teknologi kan vi tilby en av Norges beste etterforskningstjenester, både til privatpersoner og til næringslivet. Vi har eksperter innenfor de fleste fagfelt, fra barnefordelig og utroskap til kriminalssaker og svindel. Dessuten bruker vi et av europas beste laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Vi er representert med en eller flere privatetterforskere og detektiver i mange norske byer. Vi er medlem av flere organisasjoner som gir oss tilgang til et bredt internasjonalt nettverk.

Pin It

Kontakt oss uforpliktende og gratis.
(vi garanterer 100% diskresjon)

T: 21608178 / E: post@etterforsker1.no

Navn:
Epost:
Skriv tallet 9(vi sjekker om du er en robot)
Beskjed?